Sidor

onsdag 29 februari 2012

Vårens nyheter från Mio

Nu har vårens nyheter från Mio anlänt! Jag tänker oftast möbler när jag tänker Mio. Men i vårkollektionen överraskar produkter som korgar, pallar och andra accessoarer. Här kommer ett litet axplock av mina favoriter.
 
 


Pall Spirit 790kr, Korg camilla fr 99kr, Matta Lappland vit/natur fr. 199kr, Elefant väggdekoration 249kr, Taklampa Medow 990kr,Låda vintage 99kr. Fler nyheter hittar du på mio.se

onsdag 15 februari 2012

Fina paket till 1 åringen

Snart fyller vår lilla loppa 1år! Jag spanar för fullt efter lite fina och roliga saker till henne! Och något som kan vara ett minne för livet! Jag älskar dessa söta rubens barn som finns i en mängd olika varianter. Min favorit är Bunny. Gitarr och piano är en rolig leksak likväl som en snygg inredningsdetalj i rummet. Eller en Babuschka docka sååå fin. Sist men inte minst min favoritdocksäng Juno! Ja vi får väl se vad som finns i paketen den 26...:)


Docksäng Juno - vit i gruppen Favoriter inne igen hos HouseofHedda.com (SMSTDOCKSANG)
Rubens Barn, Krokodilia (gitarr,piano och babuschka)Houseofhedda

onsdag 8 februari 2012

Favoritdjur

För dig som är djurvän men liksom inte orkar med allt det där runt omkring, då kan jag tipsa om dessa skönheter!:) Jag hade lätt kunnat ha en hel djurpark här hemma!
Klassiska djur i trä från Rosendahl eller moderna djur i läder från Zuny som kan användas som bokstöd, dörrstopp eller varför inte bara dekorera hyllan hemma. Finns att köpa på urbanliving.se  från 295kr och uppåt.

måndag 6 februari 2012

Ett hem som tilltalar...

Ett hem som tilltalar...grafiskt med designfavoriter och utvalda Ikea produkter.
Hemmet bakom bilderna är Minna som driver bloggen Time of the aquarius.  Ett hem helt i min smak!